Over

Welkom

Bij mij kwamen de beelden eerder dan de woorden. Een oplossing kan beter uitgetekend worden dan verwoord. 

Mijn hele leven lang heb ik met grote tussenposen wat geschetst en geschilderd. 


Sinds 2009 schilder ik in mijn huisatelier in Amsterdam. In dat jaar heeft de Haarlemse kunstenaar Arthur Kempenaar mij onder zijn hoede genomen. Zijn schilderstijl sprak mij zeer aan, en ik wordt weer helemaal gelukkig wanneer ik met dikke verftoetsen werk.

Rond 2014 ontdekte ik Ben Lustenhouwer. Een fantastische portrettist die in de zomermaanden schilderworkshops gaf in midden Frankrijk. Hij heeft mij de liefde voor het portret bijgebracht.


Ik heb een brede interesse in schilderstijlen, hetgeen je in mijn werk terugziet. Lang Leve RembrandtIn de zomer van 2019 heb ik deelgenomen aan de Lang Leve Rembrandt tentoonstelling in het Rijksmuseum in Amsterdam. Voor deze tentoonstelling zijn 550 kunstwerken gekozen uit ruim 8390 inzendingen uit 95 verschillende landen.

Opdrachten


Ongeveer de helft van mijn werk is vrij werk. Een deel daarvan is te koop. Onder aan deze pagina staan enkle werken die te koop zijn.


Wilt u mij een opdracht geven dan kan dat.

Voor een portret heb ik liefst dat u voor mij komt poseren, maar van een foto kan ook gewerkt worden. Prijzen beginnen bij  €600,- .

Een stilleven kan gemaakt worden met toevoeging van uw meest dierbare voorwerpen. Over formaat en prijzen kunnen we in een persoonlijk gesprek overeenstemming bereiken.


Voor meer informatie mail mij.